Ongehoord – Postland

In samenwerking met de Bibliotheek Utrecht organiseert Postland een reeks installatieconcerten in de vestigingen Overvecht, Neude en Leidsche Rijn. Aan de stilte die de bibliotheekruimte doorgaans kenmerkt voegen de musici van Postland gedurende een uur fluisterzachte muziek toe, midden tussen de boeken. Het ensemble zal op de locaties op verschillende plekken, in verschillende samenstellingen opduiken en terloops de ruimte inkleuren, omtoveren, laten ruisen, zuchten en knisperen met muziek uit de 20ste en 21ste eeuw. Het publiek kan zich vrij bewegen, op zoek naar een boek, of op zoek naar muziek. Ongehoord speelt Postland de oorverdovende stilte.

Met werken van o.a.: Morton Feldman, Brian Eno, John Cage, Louis Andriessen en Charlie Haden

Bezetting:
Jana Machalett, fluiten
Matteo Costanzi, hobo/althobo
Lars Wouters van den Oudenweijer, klarinetten
Enric Monfort, slagwerk/synthesizer
Jelte van Andel, contrabas, dramaturgie