Different ?

De Tsjechische choreografen Barbora Látalová en Zdenka Svíteková werkten samen aan het community project ‘Different?’ geproduceerd door het Europese platform Be SpectACTive en theater Ponec in Praag. Het resulteerde in een interactieve dansvoorstelling: een duik in en een viering van de verschillen tussen mensen. De voorstelling werd gemaakt in Praag, Budapest en Ljubljana, met naast een vaste groep dansers in elke stad een andere groep participanten. ‘Different?’ tourde daarna door Tsjechië.

Voor deze voorstelling maakte ik de muziek en deed ik de dramaturgie.

Vind meer informatie over ‘Different?’ op Zdenka Svíteková’s website

Hier kun je luisteren naar delen van de muziek die ik componeerde voor de voorstelling. Al het geluid waar ik muziek mee maakte is afkomstig uit interviews, die Barbora en Zdenka deden met deelnemers aan het project. Luisteren met koptelefoon is aanbevolen