Expeditie Koude Kermis – Tg Knars

Als je huis is gesmolten, waar moet je dan heen? Voor de Expeditie Koude Kermis zijn de drie dapperste ijsberen van de Noordpool geselecteerd om een nieuwe plek te vinden. In een zelfgemaakte hovercraft trekken ze richting het wilde zuiden. Daar waar de mensen wonen. Zou er nog plek zijn voor een nieuwe ijsberenkolonie?

Deze groep ongelikte ijsberen trekt puffend van de hitte door het land om onze gebruiken onder de loep te nemen. Ze bezoeken, besnuffelen en betasten alles wat ze tegenkomen. Pas op, sta niet in de weg, want de laatste tijd stond er weinig vis op het menu. Hun knorrende magen zien heerlijke, blaffende snackjes op vier poten rond lopen. De inventieve ijsberen lijken misschien wereldvreemd maar je zult hen uiteindelijk in je hart sluiten.

Een voorstelling die in theaterzalen en op scholen kan spelen, en in een speciale versie voor buiten ook op festivals. Voor de ‘binnen’ versie van Expeditie Koude Kermis leverde ik wat muziek.