Over mij en over deze website

Nadat ik jaren tevergeefs geprobeerd heb hetgeen te vinden waarin ik mij zou specialiseren, besloot ik mij te specialiseren in het doen van veel verschillende dingen. Allemaal weliswaar gerelateerd aan muziek. Ik speel contrabas, cello, basgitaar, ukulele en wat elektronica. Ik bevind mij afwisselend in ensemble’s, orkesten, indie bands, improvisatie groepen en van alles wat daar tussenin zit. Ik componeer muziek voor theater, speel in muziektheater- en dansproducties, creëer soms zelf voorstellingen en doe van tijd tot tijd dramaturgie of eindregie voor theatergezelschappen en danscompagnies.

(Klik hier om uit te vinden hoe dat allemaal zo gekomen is.)

Aangezien geen van de dingen die ik doe het geheel representeren, heb ik ervoor gekozen deze website te vullen met vrijwel al mijn voorgaande, huidige en aankomende activiteiten. De tags dienen als hulpmiddel om je wegwijs te maken en de dingen te vinden die je interesseren. Als je een combinatie van tags wil gebruiken, kun je in de search box twee of meer tags typen. Op sommige apparaten vind je de tag cloud beneden aan de pagina.

Sommige posts bevatten weinig informatie, maar zijn voorzien van een link naar andere websites voor meer tekst, uitleg en beeldmateriaal. Sommige pagina’s zijn nog onder constructie. Ik wens je veel plezier bij dit bezoek.

.

Photo by Michel Marang

.