Over mij en over deze website

Nadat ik jaren tevergeefs heb geprobeerd dat ene te vinden waarin ik mij zou specialiseren, besloot ik mij toe te leggen op het doen van veel verschillende dingen. Allemaal weliswaar aan muziek gerelateerd. Ik speel contrabas, cello, basgitaar, ukulele, en heel soms zingende zaag. Ik bevind mij afwisselend in ensemble’s, orkesten, indie bands, improvisatie groepen en in van alles wat daar tussenin zit. Ik componeer muziek voor theater, speel in muziektheater- en dansproducties, creëer soms zelf voorstellingen en doe van tijd tot tijd dramaturgie of eindregie voor theatergezelschappen en danscompagnies.

(Klik hier om uit te vinden hoe dat allemaal zo gekomen is.)

Aangezien geen van de dingen die ik doe het geheel representeren, heb ik ervoor gekozen deze website te vullen met vrijwel al mijn voorgaande, huidige en aankomende activiteiten. De tags aan de zijkant dienen als wegwijzers. Click erop en u zult vinden. Voor een combinatie van tags kun je de zoekfunctie gebruiken in de rode balk door daar twee of meer tags te typen. Op sommige apparaten bevindt de tag cloud zich beneden aan de pagina.

Sommige posts bevatten weinig informatie, maar zijn voorzien van een link naar andere websites voor meer tekst, uitleg en beeldmateriaal. Sommige pagina’s zijn nog in aanleg. Ik wens je veel plezier bij dit bezoek.

.

Foto: Michel Marang

.